O podjetju

Želite povečati ali posodobiti bivalni prostor?

Imate neizdelano ostrešje?

Potrebujete strokovni nasvet?

Potem ste na pravi strani. Naše podjetje je specializirano za izvedbo suhomontažnih gradbenih sistemov. To je hkrati tudi dejavnost, ki jo že 14 let uspešno izvajamo, kar nam potrjuje veliko število zadovoljnih strank.

Nudimo kompletno dobavo in montažo različnih vrst predelnih sten, obodnih sten, spuščenih stropov in oblog, suhomontažnih tlakov, dvignjenih podov, izgradnjo ali adaptacijo mansard, izdelavo napuščev in vgradnjo strešnih oken.

V zadnjih letih pa se še posebej intenzivno ukvarjamo z izolacijo ostrešij, in alternativnimi izolativnimi materiali. Vsi se zavedamo, kako pomembna je pri izgradnji objektov pravilna in zadostna toplotna in protihrupna izolacija. Zato vam lahko ponudimo strokovno svetovanje na področju vgradnje steklene in kamene volne ter vpihovanja toplotno izolacijskih materialov, ki je v Evropi že močno prisoten, tako pri individualni gradnji kot tudi pri izolaciji večjih poslovnih objektov.

Pohvalimo se lahko z izredno kvalitetno izvedbo del v okviru predpisanih norm proizvajalcev ter načrtovanih stroškov in dogovorjenih cen.

Želje stranke so za nas vedno na prvem mestu. Pri pomembnih gradbenih odločitvah Vam radi pomagamo s strokovnimi nasveti, lahko pa tudi skupaj poiščemo za Vas najugodnejšo rešitev izvedbe.

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?